YOU CHOOSE YOUR PRICE

YOU CHOOSE YOUR PRICE | Kekza selalunya telus je dengan customer.. Nak beli dengan harga retail or nak beli dengan harga ahli? Bagi diorang compare perbezaan harga tu. You choose! Hahhh gituuu kekdahnya..πŸ˜„



Kalau nak enjoy harga murah, wajib join ahli. Bukannya kena bayar mahal beratus pon join ahli. Nak join dengan FREE MEMBERSHIP pon boleh 😍

And tak semestinya u join ahli u wajib buat bisnes. Tu option untuk u. Kalau nak side income buatlah bisnes. Kalau taknak, boleh je join just untuk makan sendiri. 

Tak pernah jumpa dalam P&R company kata semua yang join ahli Shaklee wajib buat bisness! Amboihhhh strict pelik tuuu πŸ˜…

As a registered ditributor and trusted seller, Kekza memang follow rules yang company tetapkan. Jual pun memang jual dengan harga retail.

Alhamdulillah, dapat customer yang mudah² and faham. Itu pon satu kesyukuran terbesar buat Kekza.☺️

Thank you semua customer. Mudah² sangat berurusan dengan korang. 

Me appreciate uols so much!πŸ˜˜πŸ’ž


Mencari produk² Shaklee atau berminat untuk menjana pendapatan bersama kami? Jom klik siniπŸ‘‡πŸΌ

Your Shaklee Business Leader
& Independent Distributor
πŸ“²0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM

No comments