EVERYDAY IS A NEW BEGINNING

EVERYDAY IS A NEW BEGINNING | Setiap hari kita akan jumpa dengan pelbagai perkara dan benda baru.

Hari baru, kawan baru, customer baru, bisnes partner baru, produk baru, mood baru, idea baru..

Tak lupa juga akan ada haters baru, musuh baru, masalah baru, stress baru, etc etc..

Ini yang dikatakan adventure!😁

Tak semuanya indah2 & manis2 belaka. Mesti terselit rasa pahit, masam, masin, kelat, creamy2 sikit.. Hehe..

Okay la tu kan, ada rezeki dapat rasa semua tu. Terlebih manis kang mendapat ‘diabetes’ pulak.πŸ˜…

Ada hikmah Allah bagi kita experience macam2 rasa dan perasaan ni. 

Bersangka baiklah selalu dengan Allah, Dia tidak akan membebani hambaNya dengan sesuatu yang tidak mampu ditanggung.

So, keep calm, stay positive & be grateful.. Okay?😘♥️




Mencari produk² Shaklee atau berminat untuk menjana pendapatan bersama kami? Jom klik siniπŸ‘‡πŸΌ

Your Shaklee Business Leader
& Independent Distributor
πŸ“²0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM

1 comment

  1. Semoga kita semua dibawah lindungan Allah. Ujian tu mengajar kita lebih kuat, rezeki itu mengajar kita sentiasa bersyukur. Hidup ni satu rezeki. Apa pun jadi harungi dengan tabah dan sntiasa yakin Tuhan tu sentiasa ada

    ReplyDelete