LARANGAN KERAS PELANGGAN MEMBELI PRODUK² SHAKLEE DARI LAMAN E-DAGANG !!

LARANGAN KERAS PELANGGAN MEMBELI PRODUK² SHAKLEE DARI LAMAN E-DAGANG !! | Sebagai buyer dan consumer, Kekza sejujurnya pun prefer untuk cari produk yang murah. Tapi tak semua benda Kekza prefer murah.

Ada certain² produk yang Kekza prefer quality and originality more instead of affordable price. Sebagai contoh, perkakasan elektronik, perabot, skincare, and of course supplements.

Sebab benda ni semua nak pakai lama.

Pakai skincare yang bebas harmful chemical untuk elak risiko kanser kulit. Makan suplemen pon sebab nak jaga kesihatan, sebab badan nak pakai lama 😊

Tapi ramai je yang kurang concern tentang kepentingan originality dan kualiti produk ni. Diorang prefer harga yang murah, tak kisahlah produk tu original ke tak, janji murah..

Actually ramai di kalangan kawan² dan customer Kekza sendiri suka buat survey harga produk Shaklee dari market place. Surprisingly, memang ramai seller jual produk² Shaklee di laman e-dagang seperti shopee, lazada etc dengan harga yang sangat murah. Yang jual jauh lebih murah dari harga ahli pon berlambakkk 😨

Bila disiasat, ada reasons tersembunyi kenapa produk² tu dijual murah giler..😏

Aduan demi aduan diterima..

Rata² yang beli produk Shaklee di laman e dagang, mengadu :

🚫 produk yang diterima dah DEKAT NAK EXPIRED
🚫 produk yang DAH EXPIRED pon ada
🚫 dapat produk yang rosak (repack, pecah, etc)
🚫 dapat stok lama (warna tablet pon dah berubah)
🚫 Takde proper consultation

And bila jadi macam ni, u nak refer kat sape? U kenal tak siapa seller kat shopee or lazada tu? Nak trace contact number pon tak dapat..

Asalnya beli murah sebab nak jimat, akhirnya RUGI langsung! Produk tak boleh makan, duit leburrr.. Apa pon tak dapat.. -..-“

U nak claim balik pon dah tak boleh. Even u datang report kat SID yang sah atau direct ke HQ pon kita tak boleh nak bantu u sebab u beli tu atas risiko sendiri.

For your information, P&R Shaklee melarang keras mana² pengedar mereka menjual produk² Shaklee di laman e dagang !!


So siapa yang jual di shopee or lazada tu actually diorang melanggar peraturan syarikat. And u yang beli turut sama bersubahat. Diorang dapat rezeki tak berkat, u yang makan suplemen tu pon dari sumber tak berkat. Jadi darah daging u.. Fikir²kanlah..😊

Nak murah? Join la ahli.. Tak mahal pon kena bayar, RM75 je untuk join ahli. Lepas tu belilah nak beli apa pon dengan harga ahli tu. Mudah je kan? Stok pon fresh dari HQ. Dijamin original dan selamat!πŸ‘ŒπŸΌπŸ‘ŒπŸΌ

Tak tau macamana nak join ahli?
Meh wasap Kekza untuk Kekza bantu.. Jom klik siniπŸ‘‡πŸΌ

Your Shaklee Business Leader
& Independent Distributor
πŸ“²0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM

No comments