NEW BUSINESS OPPORTUNITY PROGRAM !

NEW BUSINESS OPPORTUNITY PROGRAM ! | Kejap lagi ada briefing tentang satu lagi PELUANG baru untuk kembangkan bisnes. Tak sabar nak tau !



Best tak best Shaklee ni setiap bulan diorang provide PELUANG BARU dengan pelbagai idea menarik untuk bantu kita luaskan lagi pasaran dan  KEMBANGKAN BISNES.

Actually semalam master dah brief secara ringkas tentang program ni.

Apa yang Kekza tau, Shaklee nak bagi CASH REWARD melalui program ni 🀩

Seminggu Shaklee bagi RM150. 

Imagine kalau sebulan?
Dapat tambahan minima RM600 ! 😱

Belum termasuk bonus dan untung runcit tau.

Memang peluang buat duit sangat nih πŸ’°✨

Okay jap lagi Kekza attend detail briefing dengan Master dulu. Then Kekza akan share dengan korang keh.

Tak sabar nak berkongsi peluang dengan korang semua !πŸ”₯




Berminat nak join program ni dan jana pendapatan bersama kami? Jom klik siniπŸ‘‡πŸΌ

Your Shaklee Business Leader
& Independent Distributor
πŸ“²0195327438


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM

No comments