WE ARE OPEN TODAY !

WE ARE OPEN TODAY ! | Harini kedai shaklee Kekza buka macam biasa ye semua. Actually tak pernah tutup pon. Anytime perlukan consultation, jangan segan² untuk contact Kekza keh! In Shaa Allah Kekza akan cuba berikan khidmat rundingan terbaik untuk anda.

Anyway, just a friendly reminder, kita still ada 2 HARI je berbaki untuk beberapa produk promosi bulan ni.

Antaranya,
  • STARTER SET YOUTH
  • VIVIX TWINPACK

  • FAMILY ESSENTIAL SET

Untuk 3 promosi kat atas ni, korang akan nikmati 10% POTONGAN HARGA LEBIH MURAH DARI HARGA AHLI beserta,

⇨ FREE MEMBERSHIP 
 FREE POSTAGE
 FREE MEMBER STARTER KIT 
 FREE GIFT
 CASH REBATE

Serius untung gila korang yang grab mana² set yang Kekza mention kat atas sebab bulan ni last dah Shaklee bagi peluang untuk korang dapat harga murah dari harga ahli. 

Next month dah takde dah naa haraga runtuh gini 😊

Orait, untuk promosi bulanan September yang lain, kita ada,

  • YOUTH MASK


  • YOUTH PERFECT PAIR

  • NUTRIFERON




Untuk tahu lebih lanjut, korang boleh wasap Kekza.  Klik siniπŸ‘‡πŸΌ

Your Shaklee Business Leader
& Independent Distributor
πŸ“²0195327438

✨ Postage Setiap Hari (kecuali cuti umum)
✨ COD Kajang/Bangi/Putrajaya/Sekitar KL


#kekzabeauty #ShakleeByKekza #ShakleeMalaysia #SpectacularByMNM

No comments